brandblusser dop neyfik

Vernieuwen is verbeteren

Even voorstellen: wij zijn Neyfik®, specialisten in brandblussers. Onze blussers ontwikkelen wij zelf. Waarom? Omdat er voor ons maar één ding telt: een topproduct leveren. Bij het ontwikkelingsproces hanteren we daarom één gouden regel: een vernieuwing moet echt een verbetering zijn.

Ieder onderdeel, hoe klein ook, moet bijdragen aan het enige doel:
werken als er brand is.

Neyfik® brengt alleen blussers op de markt die aan de strengste normen voldoen. Om te laten zien hoe we daarvoor zorgen, geven we u graag een kijkje achter de schermen van het ontwikkelings-, test- en productieproces van onze nieuwe generatie schuim-sprayblusser.

Het is nu april 2015 en we schatten in dat we eind dit jaar kunnen gaan produceren. In de tussentijd moet er nog van alles gebeuren. Alle onderdelen van de blussers nemen we onder de loep. Van aluminium houder tot spuitmond en afdichtingsring en niet te vergeten het etiket. Pas als alles klopt, zijn wij tevreden en kan het testen gaan beginnen. Spannend! In de komende maanden houden we u van dit proces op de hoogte met korte blogs, foto’s en filmpjes.

Volg het proces, blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en meld u aan voor ons blog.

 

cta-knop om aan te melden? En om te volgen op de verschillende social media.

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven.