Made in Holland

Made in Holland

Toen we op zoek gingen naar de beste onderdelen voor onze blussers, stonden onze uitgangspunten natuurlijk voorop: kwaliteit en betrouwbaarheid. We wisten dat er goed materiaal in Italië, Spanje en Azië verkrijgbaar is en om dat allemaal te bekijken en te vergelijken, gingen we naar de grootste happening op ons vakgebied: de brandweerbeurs Interschutz in Hannover.

Al snel waren we overrompeld door het enorme aanbod. Het ene leek nog mooier en veelbelovender en ook goedkoper dan het andere. Het werd verleidelijk om snel te beslissen en te gaan voor de laagste prijs. Toch deden we dat niet. We herpakten ons, namen even afstand en herinnerden onszelf aan onze uitgangspunten: kwaliteit en betrouwbaarheid. We verlegden vervolgens onze koers en richtten ons op Nederlandse producenten. En wat bleek: ook in ons eigen land vonden we diverse specialisten. We gingen in gesprek met leveranciers, namen alles samen nauwkeurig door en ……….. werden het eens!

We zijn er trots op dat we kozen voor het Nederlandse vakmanschap. In combinatie met de mentaliteit die precies bij ons past, zorgt dat voor een topprestatie in de hele keten van leveranciers. Nog even en we kunnen de foto’s laten zien van de verschillende onderdelen die samen de Neyfik® blusser tot een succes gaan maken. Met trots kunnen we zeggen: made in Holland!