Neyfik logo

Be good and tell it

Wel eens na een lekkere shopmiddag thuisgekomen met drie brandblussers? En is een brandblusser op uw verjaardagsfeestjes een trending topic? Precies. Laten we eerlijk zijn, een brandblusser is niet een sexy product. En dat is dus precies de uitdaging waar we voor staan. Wij geloven in onze brandblussers. Deze nieuwste generatie spray-schuimblussers gaat de tongen wel los krijgen. En dat moeten we aan zoveel mogelijk potentiële gebruikers duidelijk maken.

Daar hebben we producten voor nodig die in technisch opzicht 100% in orde zijn, maar dat is niet genoeg. Ook ons bedrijf zelf moet de juiste uitstraling hebben. Daarom gingen we ook aan de slag met de manier waarop Neyfik® zich presenteert aan de buitenwereld. We meldden ons bij de jongens van Skeps Mediabureau voor een nieuwe website, huisstijl en tekst.

Met een frisse (en Friese) blik hebben zij Neyfik® verder vormgegeven en van de juiste woorden voorzien en onze visie vertaald. En al zeggen we het zelf, dat is goed geslaagd. Ook hier geldt, de puntjes moeten nog op de i, maar alle ideeën nemen mee we naar zon, zee en strand zodat we in augustus weer volle bak vooruit kunnen.

image001