Ronde spray brandblusser

Vandaag is ROOD!

Vandaag zingen we uit volle borst Marco Borsato’s bekende hit, want de nieuwe rode spray-schuimblusser is bijna klaar! We zijn er trots op dat we alle onderdelen hebben samengesmeed tot een prachtig nieuw en ROOD product. Nu gaan we uitgebreid testen of al die kleine stukjes tot dat éne resultaat leiden waar we al maanden naartoe werken: een brandblusser die alle kwaliteitstests weet te doorstaan. De komende weken laten we het laboratorium achter ons en gaan we naar buiten. Het vuur ontbrandt letterlijk en figuurlijk! Maakt deze nieuwe Neyfik® waar wat we allemaal hebben bedacht? “The proof of the pudding is in the eating” zeggen ze in Engeland. Prima, laten we de vuurproef starten! Ga je mee?

Ondertussen blijven wij verder filosoferen over de toekomst. Waar staat Neyfik over 10 jaar? Wat wordt onze volgende stap naar meer veiligheid in en om het huis? Voor jou en je dierbaren? Dat proces gaat voor ons altijd door.

 

IMG_3601