Neyfik Composiet blusser

Gezinsuitbreiding

Hoera, Neyfik® presenteert een grote broer! Een echte tough guy. Robuust en bestand tegen een flinke klap. Een 100% kunststof blusser met een Kevlar binnenhuls en een sterke kunststof body die maar liefst 20% lichter is dan de huidige stalen blussers. Deze oersterke grote jongen is verkrijgbaar in 6 liter schuim en 6 kg poeder.

Neyfik® maakt brandveiligheid leuker én goedkoper
Neyfik® kiest voor deze uitbreiding omdat kunststof grote voordelen heeft ten opzichte van  staal. Als eerste dus het gewicht. Heel belangrijk, want hoe beter iemand een blusser in geval van nood kan hanteren, hoe meer kans er is op een succesvolle inzet. Ook is een kunststof blusser die onderdelen heeft die met roestvast staal zijn afgewerkt, niet meer gevoelig voor corrosie en krassen in de lak. Dit vergroot de levensduur sterk. Zeker op locaties waar vocht, zout en kans op beschadiging in het spel zijn. De reden om de blusser ook met poeder aan te bieden is dat dit in sommige situaties noodzakelijk is. Denk aan gasbranden, de mogelijkheid op zeer strenge vorst en ADR (gevaarlijke stoffen)

Neyfik® garandeert 10 jaar lang geen onderhoudskosten op deze blusser!
Het grootste voordeel ligt echter in de jaarlijkse kosten voor onderhoud en keuringen. Onderhoudskosten zijn er namelijk niet gedurende 10 jaar. Hoe dat kan? Simpelweg omdat deze Neyfik® blusser opgebouwd is uit onderdelen die minimaal 10 jaar lang meegaan. En al deze onderdelen zijn getest én gecertificeerd. Heel bijzonder daarbij is de tweede manometer (drukmeter). Die maakt het mogelijk om de druk in de cylinder rechtstreeks af te lezen. Staan de meters beide in het groen? Check!  Groot onderhoud is voor deze composietblusser teruggebracht naar eens in de 10 jaar. (bij stalen blussers is dit eens in de 5 jaar)De normale wettelijke controle volstaat, echter deze kan in heel veel gevallen door uw eigen interne specialist worden uitgevoerd. Hierdoor bespaart u ook nog eens flink op de kosten van externe controleurs. Kwestie van afvinken en klaar!