Veilig op vakantie? Check!

Nog een paar weken en dan is het weer zover: vakantie. Die heerlijke tijd van rust, gezelligheid en samen zijn met familie en gezin. De meeste mensen hebben geboekt en de beste plek voor caravan, tent of camper is gereserveerd. Een prettig gevoel!

Is de paklijst klaar? Check!
En weet u al wat ín de auto gaat, wat in de dakkoffer moet en of alles in de caravan past? Mooi, alweer een check.
Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk. Of je nu ver weg gaat of juist dichtbij huis blijft.
Natuurlijk gebeuren er ook onverwachte dingen. Een ongelukje. Pech onderweg. Stakende zuiderburen die roet in het eten gooien.
Allemaal op te lossen en te overzien. Maar wat als er écht iets aan de hand is? Want ook op je vakantieadres zit een ongeluk in een klein hoekje.

“Alles voorkomen is onmogelijk, maar goed voorbereiden loont absoluut de moeite.”

Koken op een wiebelende gaspit. Kaarsen in de tent. BBQ. Kampvuur. Dingen die je vaak gebeuren op een vakantie. Heb je wel eens nagedacht over de veiligheid op het gebied van brand? Bijvoorbeeld een rookmelder in de caravan? Is de brandblusser nog in orde en wat kun je er eigenlijk mee blussen? Het is essentieel om bij een brand goed voorbereid te zijn om snel te kunnen handelen!

De Neyfik ABC-Blusser

Neyfik heeft een spray-schuimblusser die werkt als een spuitbus: de Auto|Boot|Camper (ABC) blusser! Compact, licht en door iedereen te gebruiken. Je kunt er met gemak 30 seconden mee blussen en daarna gaat de vakantie gewoon verder! Probeer dat maar eens met die oude poederblusser die al 5 jaar in de kofferbak ligt. Die houdt het nog geen 10 seconden vol en zorgt ook nog eens voor schade aan apparatuur en omgeving, terwijl het schuim uit de Neyfik spray-blusser ongevaarlijk is.
Geef je jezelf een rustig gevoel en check je veiligheid en die van je dierbaren.

De komende tijd hebben we de ABC-Blusser zomeractie! 10% Korting EN gratis verzending voor alle ABC-Blussers. Hiervoor kun jij je binnenkort inschrijven op deze website waarbij je tevens ook nog kans maakt op een ballonvlucht. Meedoen? Houdt deze website en onze Facebookpagina goed in de gaten.

Neyfik wenst je een heerlijke vakantie toe!