NEYFIK Professional!

Neyfik introduceert: Neyfik Professional, een sprayblusser met de hoogste kwaliteit in Europa en met een volledige garantie van 5 jaar.
Bijzonder aan deze nieuwe serie is dat op het etiket een controle schema is afgedrukt. Met dit schema controleert u deze blussers zelf waardoor er geen extern (REOB) bedrijf meer aan te pas komt.
Het controle schema op de blusser gecombineerd met de checklist NEN 2559 zogt ervoor dat de brandveiligheid ook is geborgd.

Zowel brandweer, verzekeraar als controle-instantie zijn op de hoogte van deze interne controles en zijn ook overtuigd van de goede werking ervan.
Uiteraard geven zij groen licht om de jaarlijkse controle intern uit te voeren, mits u zorgdraagt voor correcte borging.

 


Neyfik biedt overigens ook de service van controle. We doen dit GRATIS in combinatie met het onderhoud van uw overige veiligheidsmiddelen. Vraag ons gerust naar de aantrekkelijke voorwaarden.

We leveren 2 types: Professional Indoor -5 graden vorstgrens A/B/F
Professional Outdoor -15 graden vorstgrens A/B

Gecombineerd met de 6 liter schuim of 6 kg poeder Composiet blustoestellen ( 10 jaar garantie) , biedt Neyfik u de beste brandveiligheid tegen de laagste kosten per jaar.

Vraag een offerte aan via info@neyfik.com  of maak een afspraak met één van de Neyfik specialisten