Snel inzicht in de status van alle keuringen met OKComply

Bij NEYFIK® hechten we veel waarde aan veiligheid. Brandveiligheid  maar ook op andere vlakken helpen we  graag een handje. Bijna elk bedrijf kent het, controleren en keuren van brandblussers, gereedschappen, ladders, steigers, BHV materiaal en andere bedrijfsmiddelen.

Als eigenaar of verantwoordelijke wilt u uiteraard snel inzicht in de status van alle keuringen. Daarnaast wil de verzekeraar, brandweer of een andere instantie ook graag weten of er wel controle wordt uitgevoerd. Veiligheid voorop, maar wel tegen de laagste kosten.

NEYFIK® heeft de keuring op brandblussers al een stuk gemakkelijker gemaakt door de controle in eigen beheer uit te voeren. Om deze jaarlijkse check te borgen kun je met behulp van OKcomply de controledatum vastleggen en een herinnering vooraf ontvangen.

Compleet overzicht in 1 oogopslag:

✔ Met NEYFIK® en OKComply kunt u heel eenvoudig al uw brandblussers en andere materialen in 1 database rangschikken voor een snel overzicht van de status van onderhoud keuring en   inspectie.

✔ Je kunt binnen je organisatie heel gemakkelijk mensen toegang verlenen om de checklist in te zien en een wijziging is eenvoudig door te voeren.

✔ Omdat het bezitten van brandblussers in elk bedrijf een verplichting is, kun je OKcomply ook binnen ieder bedrijf toepassen.

Via onderstaande button kun je een login aanmaken en kom je in de NEYFIK® omgeving van OKcomply terecht.

 

Aanmelden voor OKComply