NEYFIK for life!

Composiet brandblussers

Composiet blustoestellen

Composiet (aramide) blustoestellen zijn nieuw en specifiek ontwikkeld om duurzaamheid en de betrouwbaarheid van brandblussers te vergroten. Door toepassing van materialen als Kevlar (drukhouder) en HDPE (buitenmantel) is corrosie uitgesloten en dit geeft deze unieke blussers een lange levensduur mee van maar liefst 20 jaar. De blusser is bovendien afgewerkt met hoogwaardige materialen als messing en roestvast staal (RVS). Vervanging van onderdelen als gevolg van roest, krassen of deuken is nagenoeg uitgesloten. Neyfik® garandeert 10 jaar lang geen onderhoudskosten aan deze apparaten. De blusstof, schuim of poeder, dient eens in de 10 jaar te worden vervangen, conform fabrieksspecificaties.

Goedkoop en betrouwbaar

Door de langdurige goed conditie van de Neyfik® composiet blussers blijven de kosten van onderhoud of vervanging zeer laag. Bovendien blijft de betrouwbaarheid bij een mogelijke inzet heel hoog. De combinatie van betrouwbaarheid en lage kosten maakt de Neyfik® composiet blusser zeer interessant voor uw bedrijfsvoering.

Past u de composiet blusser toe in combinatie met de Neyfik® spray-schuim-blussers, dan heeft u  de ideale mix voor de meest effectieve brandbestrijding bij een beginnende brand. Snel reageren voorkomt grotere schade.

Neyfik® biedt u bovendien de mogelijkheid uw blussers intern te controleren, geen hoge kosten voor inspecties en keuringen meer in heel veel gevallen.

neyfik brandbeveiliging bv

Neyfik Brandbeveiliging B.V.

Expansielaan 6
8447 SP Heerenveen

Social media

Top