Garantie

Wanneer u een product op Neyfik.com bestelt, kunt u ervan uitgaan dat het product van goede kwaliteit is. Standaard geven wij 1 jaar garantie op alle producten die wij verkopen, maar in veel gevallen is de garantieperiode langer omdat de fabrikant een langere garantie geeft. De garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument.

Wij adviseren u om het meegeleverde factuur met daarop uw bestelnummer goed te bewaren. Met deze informatie kunnen wij uw eventuele klacht namelijk zo goed  mogelijk in behandeling nemen.

Heeft u een product gekocht waar iets mis mee is, neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij kunnen proberen voor een passende oplossing te zorgen.

Klachten

Neyfik.com BV heeft een uitstekende klantenservice hoog in het vaandel staan. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat u ontevreden bent over uw aankoop, over de service of over een ander feit, neem dan contact met ons op. Ongeacht de aard van uw klacht, zullen we altijd ons uiterste best doen om een oplossing te vinden die voor beide partijen passend is. U kunt uw klacht richten aan de klantenservice. Dit kan via het contactformulier, de telefoon of een e-mail naar info@neyfik.com. Wij garanderen dat u binnen één werkdag een reactie op uw klacht ontvangt. Samen zullen we een passende oplossing proberen te vinden.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar NEYFIK bij is aangesloten. Mocht er geen oplossing worden gevonden maakt de stichting Webshop Keurmerk het mogelijk om klachten en geschillen op de lossen via de Stichting Geschillencommissie. Webshop van de SGC (http://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/de-commissies/2701/webshop).