Betalen

iDeal

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij Neyfik.com afrekenen. Neyfik.com brengt geen extra kosten in rekening voor het gebruik van deze betaalmethode. iDeal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.

Betalen met iDeal kan direct. U hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik. U wordt direct op de hoogte gebracht van een geslaagde betaling. U houdt constant de controle en het overzicht op uw betaling, de iDeal betaling wordt meteen verwerkt en is direct zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

U kunt iDeal gebruiken als u internet bankiert bij: ABNAMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Paypal

Paypal biedt een van de beste beveiligde betaalplatforms ter wereld. Bij het online kopen bent u bij het gebruik van Paypal altijd beschermd door een extra laag beveiliging. Dat komt omdat al uw financiële gegevens, zoals bankgegevens en uw creditcardnummer, veilig en versleuteld worden opgeslagen. Het is dus niet nodig uw financiële gegevens online of openbaar te delen met de persoon van wie u geld ontvangt of naar wie u geld overmaakt. Bovendien biedt Paypal de gebruiker een extra bescherming in de vorm van aankoopbescherming of verkopersbescherming.  Via Paypal kunt u betalen vanaf uw eigen account. De betaling loop via de website van Paypal zelf.

Achteraf betalen via Afterpay

Bestellen, ontvangen, bekijken en dan pas betalen. Via Afterpay is het mogelijk om eerst de producten te bestellen en achteraf te betalen. Bij de keuze voor de betaalmethode staat ‘achteraf betalen’ vermeld. Bij deze achteraf-betaalkeuze is het verplicht enkele gegevens in te vullen voor een  correcte betaalafwikkeling. Aan de hand van de bestelgegevens die zijn ingevuld doet Afterpay een gegevenscheck. Na afronding van de gegevenscontrole wordt het bestelproces afgerond door middel van de bevestiging.

Binnen enkele dagen wordt het bestelde product geleverd en kunt u het product zien, ervaren en eventueel retourneren. Na ontvangst van de bestelling stuurt Afterpay  per e-mail een betaaloverzicht. Het orderbedrag kan betaald worden door middel van overschrijving of via de iDeal button in de digitale factuur. Afterpay geeft twee weken de tijd om de factuur te voldoen. U kunt zelf kiezen op welk moment u wenst te betalen binnen de betaaltermijn.

Momenteel is het alleen mogelijk van de betaaloptie Afterpay gebruik te maken bij bestellingen onder de € 200,00.

Creditcard (MasterCard & VISA via Paypal)

Via Paypal is het mogelijk om gemakkelijk en veilig met uw creditcard van MasterCard of VISA te betalen. Uiteraard brengen wij geen extra kosten in rekening voor het betalen met een creditcard.

Per bankoverschrijving

Bent u niet in de gelegenheid om van de bovenstaande betaalmogelijkheden gebruik te maken? Dan biedt Neyfik.com u de optie het verschuldigde bedrag per bankoverschrijving te betalen. Als u van deze betaalmethode gebruik wenst te maken, ontvangen wij graag de selectie van de door u te bestellen artikelen per mail naar info@neyfik.com. U krijgt van ons een e-mail met de bevestiging van de bestelling, rekeningnaam en –nummer waar u het verschuldigde bedrag naar over kunt maken en het betalingskenmerk. Alleen met deze gegevens kunnen wij u bestelling verwerken.

Bankgegevens

Rekeninghouder: Neyfik Brandbeveiliging B.V.
Rabobank: rekeningnummer –  302 6765 62
IBAN: NL25RABO0302676562
BIC: RABONL2U