Bedrijfsauto’s

In Nederland is het voor VCA gecertificeerde bedrijven verplicht alle bedrijfswagens te voorzien van zowel een brandblusser als een verbanddoos. Maar ook wanneer dit niet het niet het geval is, en een blusser dus niet wettelijk verplicht is, bevordert een goedgekeurde blusser de brandveiligheid.

Door de bedrijfswagen uit te rusten met kwalitatief hoogwaardige veiligheidsproducten, is de chauffeur optimaal voorbereid op gevaarlijke situaties en kan er snel en adequaat gehandeld worden. Van bestelbus tot servicewagen: NEYFIK® voorziet jouw bedrijfswagens van gekeurde brandblussers en praktische EHBO verbanddozen.

Ook voor transportbedrijven die gevaarlijke stoffen volgens ADR rijden kunnen een compleet pakket aan brandblussers bestellen. Bijvoorbeeld 2x 6 kg P50P6 Poederblusser en een Sprayblusser voor in de cabine.

Kwaliteit en onderhoud

Om de veiligheid van onze brandblussers te waarborgen, zijn al onze blussers uitvoerig getest en gekeurd. Wanneer je gebruik maakt van onze onderhoudsvrije brandblussers, is er geen externe keuring meer nodig. Indien onderhoud wel noodzakelijk is, biedt NEYFIK® 10 jaar kosteloos onderhoud van alle blussers. Geen bijkomende kosten meer voor onderhoud en keuring dus!

Daarnaast maken de hoogwaardige accessoires voor montage in of aan de bedrijfswagens het heel eenvoudig om de blussers op de beste plaats voor de chauffeur te monteren.

Onze voordelen

Bij Neyfik kan je rekenen op:

Geen zorgen over de brandveiligheid

Geen extra kosten voor keuring en onderhoud

Betaalbaar en binnen handbereik

EHBO verbanddoos in bedrijfswagens

Ook een EHBO verbanddoos in de bedrijfswagen essentieel. We bieden compacte verbanddozen die voldoen aan de richtlijnen met hierin alle benodigde zaken zoals snelverband, hechtpleisters en kompressen. Alle volgens DIN 13164

Onze voordelen 

  • 10 jaar geen zorgen over de brandveiligheid
  • Geen extra kosten voor keuring en onderhoud
  • Betaalbaar en binnen handbereik
  • Innovatief en maatschappelijk verantwoord
  • Praktisch en gebruiksvriendelijk systeem