Kantoren

We hebben het natuurlijk liever niet over brand, maar toch is brandgevaar een risico waar werkgevers rekening mee moeten houden. Je wilt als werkgever de veiligheid van je medewerkers waarborgen en daar hoort een goed plan met betrekking tot brandveiligheid bij. Van goede brandblussers tot noodverlichting: NEYCARE denkt graag mee over de brandveiligheid van jouw kantoorpand. 

Praktisch en gebruiksvriendelijk

Voor kantoren adviseren wij een combinatie van compacte spray-schuimblussers en de lichte composiet schuimblussers. Dit heeft grote voordelen ten opzichte van de brandhaspels en grote brandblussers die je in veel kantoren vindt. In de praktijk bieden deze namelijk vaak slechts schijnveiligheid. Ze zijn zwaar, alleen door BHV’ers te bedienen en hangen vaak niet in de buurt. Dat maakt het binnen enkele seconden blussen van een beginnende brand erg lastig: de bhv’er heeft net een dagje vrij en het duurt te lang voordat iemand anders weet waar alles te vinden is en hoe alles werkt. Daarmee gaan kostbare minuten verloren en dat terwijl handelen deze eerste minuten essentieel is om de brand onder controle te krijgen. De spray-schuimblussers zijn makkelijk en instinctief te bedienen door iedereen: niet alleen door BHV’ers! Daarmee kan er snel gehandeld worden en kan een beginnende brand direct worden aangepakt.

Onze voordelen

Bij Neyfik kan je rekenen op:

Geen zorgen over de brandveiligheid

Geen extra kosten voor keuring en onderhoud

Betaalbaar en binnen handbereik

Praktisch en gebruiksvriendelijk systeem

Onderhoud van de blussers

De blussers van NEYCARE hebben geen jaarlijks onderhoud nodig. Iedere vijf jaar vervangen we de blussers, uiteraard milieuvriendelijk. De jaarlijkse controle kun je volledig intern uitvoeren. De BHV’er of KAM medewerker controleert de blussers en vult het controleschema op het etiket in. Zo borg je de veiligheid en is de verzekeraar of controle-instantie tevreden.

Onze voordelen

  • 10 jaar geen zorgen over de brandveiligheid
  • Geen extra kosten voor keuring en onderhoud
  • Betaalbaar en binnen handbereik
  • Innovatief en maatschappelijk verantwoord
  • Praktisch en gebruiksvriendelijk systeem

Wij adviseren

Benieuwd welke producten wij aanraden voor het bevorderen van de (brand)veiligheid op kantoren? Bekijk hieronder onze geadviseerde producten of neem contact met ons op voor advies op maat.