Bedrijfsgebouwen

Veiligheid is een belangrijk onderdeel in bedrijfsgebouwen zoals een productiehal, winkel, magazijn of loods. Zowel de werknemers als de machines zijn het meest waardevolle bezit en brandveiligheid is dan ook iets waar goed bij stilgestaan moet worden. Bij een beginnende brand is het essentieel om snel te kunnen handelen en de omgeving te beschermen. Met de compacte blussers van NEYFIK® verlies je geen seconde en kun je een beginnende brand snel doven.

Snel handelen bij beginnende brand

Om de brandveiligheid in een magazijn of productiehal te waarborgen, is het belangrijk dat een blusser binnen handbereik is, gebruiksklaar is en door iedereen gemakkelijk te bedienen. Er mag geen kostbare tijd verloren gaan met het zoeken naar een blusser, nadenken over de werking of het proberen te hanteren van een zware poederblusser.

Daarom zijn onze brandblussers ontworpen om snel, gemakkelijk en instinctief te kunnen gebruiken door iedereen: niet alleen door BHV’ers. Daarmee kan snel gehandeld worden en kan een beginnende brand direct worden aangepakt. 

Onze voordelen

Bij NEYFIK kan je rekenen op:

Geen zorgen over de brandveiligheid

Geen extra kosten voor keuring en onderhoud

Betaalbaar en binnen handbereik

Praktisch en gebruiksvriendelijk systeem

Veiligheid als service

Bij het waarborgen van de veiligheid in bedrijfsgebouwen is het belangrijk om niet alleen stil te staan bij brandblussers, maar ook zaken als noodverlichting, AED’s en rookmelders. NEYFIK® biedt een full-service oplossing, adviseert en ondersteunt in het totale veiligheidspakket en biedt tien jaar lang kosteloze controle en kosteloos onderhoud van de brandblussers. Het is mogelijk om direct alle overige veiligheidsmiddelen mee te nemen in deze controle. Op deze manier hoef jij je tien jaar niet druk te maken om bijkomende kosten van het onderhoud van de blussers en heb direct overzicht in de status van alle veiligheidsmiddelen binnen het bedrijfsgebouw. En met de functionele NEYFIK® App heb je alle gegevens in èèn overzicht.

Onze voordelen

  • 10 jaar geen zorgen over de brandveiligheid
  • Geen extra kosten voor keuring en onderhoud
  • Betaalbaar en binnen handbereik
  • Innovatief en maatschappelijk verantwoord
  • Praktisch en gebruiksvriendelijk systeem