Verzenden & Levertijd

De meeste zendingen worden verzonden via PostNL en DHL.  In dit geval ontvangt u altijd een track & trace code zodra de zending verzonden is. Wij leveren de artikelen in dozen bij u af. We gaan uit van bezorging aan de deur en wanneer u niet aanwezig bent wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden of evt. bij de buren bezorgd.

Bezorging in het buitenland

Mocht u de bestelling willen laten bezorgen in het buitenland, neem dan voor het plaatsen van uw bestelling contact met ons op. Wij informeren u dan over de levertijd en verzendkosten.

Heeft u vragen over verzendkosten of wilt u verzenden naar het buitenland? Neem dan contact met ons op. Wij maken dan een passende offerte voor u.

Levertijd

Uw bestelling wordt in de meeste gevallen binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd. Indien uw bestelling geheel of gedeeltelijk niet op voorraad is, informeren wij u hierover binnen 2 werkdagen. 
Wij streven er naar om bij de producten na aan te geven wat de levertijd is. Mocht dit niet geval zijn, neem dan contact met ons op via info@neyfik.com of verzend uw vraag via ons contactformulier.

Verzendkosten binnen Nederland

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,95. Bij bestellingen vanaf € 25,- berekenen wij geen verzendkosten.  U kunt ook kiezen voor bezorging per koerier. De verzendkosten hiervoor bedragen € 15,00 ongeacht het bedrag van de bestelling.

Verzendkosten België

De verzendkosten voor België zijn € 14,99.