Thuiswerken

Een veilige werkomgeving is een belangrijke voorwaarde om comfortabel te kunnen werken. Als werkgever investeer je veel in een werknemer. Uiteindelijk is je personeel een belangrijk onderdeel van je bedrijf of organisatie. In het bedrijfspand is aan alle veiligheid gedacht en een Ri&E is uiteraard standaard in je onderneming.

Veilig thuiswerken

Als werkgever heb je niet direct invloed op een veilige werkomgeving bij de werknemer thuis. Dat is immers bij iedereen verschillend. Wel kun je een veilige basis creëren door verschillende producten aan te bieden zodat grote calamiteiten uitblijven. Wij raden de volgende producten aan voor het bevorderen van een veilige thuiswerkplek. 

Brandblusser

De gecertificeerde blussers van NEYFIK zijn licht, handzaam en instinctief door iedereen te bedienen. Je kunt de blusser met een handige, meegeleverde muurhouder binnen handbereik monteren. 

EHBO verbandtrommel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een basis EHBO verbandtrommel los je snel en eenvoudig de kleine verwondingen op. Ook thuis!

Onze voordelen

Bij Neyfik kan je rekenen op:

Geen zorgen over de brandveiligheid

Geen extra kosten voor keuring en onderhoud

Betaalbaar en binnen handbereik

Praktisch en gebruiksvriendelijk systeem

Rookmelder

Het gebruik van een laptop, monitor en/of opladers, vergroten de kans op brand. Binnen twee minuten is de brand niet meer te controleren en een snelle interventie is noodzakelijk. Met een rookmelder vergroot je de brandveiligheid. Hoe eerder er wordt gealarmeerd, hoe sneller je in kunt grijpen.

Rookmelder testspray

Met de rookmelder testspray kun je thuis snel en eenvoudig alle rookmelders testen. Binnen een minuut weet je of de batterij nog werkt en de sensor nog in orde is. Wel zo veilig!

Het complete thuiswerkpakket

Wil je jouw medewerkers voorzien van een pakket dat zich richt op veilig thuiswerken? Het veilig thuiswerk pakket is zelf samen te stellen en al compleet vanaf € 59 te bestellen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Veel werknemers hebben nu een werkplek thuis. Thuiswerken is de nieuwe norm voor veel mensen. Ook na een periode van besmettelijke infectieziekte zal het werken vanuit huis een vaste waarde zijn binnen veel ondernemingen. Maar hoe kun je als werkgever bijdragen aan het bieden van een veilige thuiswerkomgeving?