Over ons

Een veilige woon-en werkomgeving is ontzettend belangrijk. Een leven is onbetaalbaar en brand of calamiteit gun je niemand! Wij geloven dat een veilige omgeving, met hulp van de juiste middelen, eenvoudig te realiseren is. Jouw veiligheid is onze zorg en daarom bieden wij het complete plaatje. Van blussers tot onderhoud: alles om de veiligheid van jou, jouw gezin en/of werknemers te waarborgen.

De blussers van NEYFIK

Maar liefst 85% van alle beginnende branden wordt succesvol bestreden met het gebruik van een brandblusser. 

Wanneer er brand uitbreekt wordt het in de praktijk vaak duidelijk dat reguliere brandblussers niet handig te gebruiken zijn. Naast zwaar en niet handzaam, zijn veel blussers alleen te bedienen door BHV’ers. En dat terwijl snel en efficiënt handelen bij een beginnende brand juist essentieel is!

NEYFIK is de eerste producent in Nederland met een compacte blusser die geschikt is voor alle voorkomende branden in huis, werk en vrije tijd. De blussers van NEYFIK zijn gekeurd volgens de nieuwste Europese normen.

Met behulp van de blussers en accessoires van NEYFIK kun je snel en verantwoordelijk handelen bij een beginnende brand. Zo ben je goed voorbereid wanneer er onverwacht toch een keer brand ontstaat. 

Wil je meer informatie over onze blussers? Bekijk dan onze pagina over brandblussers

De voordelen van de NEYFIK brandblusser

Onze blussers hebben functionele eigenschappen die ze uitermate gebruiksvriendelijk maken. Welke dit precies zijn? Dat hebben we hieronder op een rijtje gezet:

Licht in gewicht en makkelijk te bedienen

Overal eenvoudig te monteren

Altijd binnen handbereik

Zonder training of BHV’er te bedienen

Minimale kans op vervolgschade

Wij zijn NEYCARE

Naast het gebruik van de juiste producten is een veilige omgeving niet compleet zonder passend onderhoud! Tijd en kennis zijn van essentieel belang bij de uitvoer van deze specifieke controlewerkzaamheden. Geen zorgen, je kunt alles uit handen geven! NEYCARE regelt dat jouw veiligheidsmiddelen worden onderhouden en gecontroleerd. Veiligheid voor medewerkers is het belangrijkste, maar het materiaal moeten wij natuurlijk niet vergeten! Daarom bieden wij slimme, veilige en betaalbare oplossingen voor bijvoorbeeld de transportsector, zorg, kantoorruimtes, bedrijfsgebouwen, scholen en winkels.

Controle & onderhoud NEYFIK blussers

Daarnaast onderhouden wij 10 jaar lang kosteloos alle NEYFIK brandblussers. Wij regelen de keuringen en vervangen waar nodig het blusapparatuur. Tijdens onze controles nemen wij alle andere veiligheidsmiddelen mee. Zo kun jij zorgeloos genieten van een veilige woon-en werkomgeving.

Label

Innovatief en maatschappelijk verantwoord

Naast dat we jouw veiligheid serieus nemen, vinden we het ook belangrijk om een steentje bij te dragen aan het milieu. De composietblussers zijn een belangrijke stap naar duurzaamheid: schuim is veel minder belastend voor het milieu dan het gebruik van poederblusmiddelen. 

Met de composiet schuimblusser reduceren we nu al 50% FPOA (PFAS) en dit is een enorme milieuwinst! Groot voordeel is dat de bluscapaciteit er niet onder lijdt. NEYFIK® biedt de beste blusser die ook nog eens 50% minder belastend is. Daarnaast hebben de onderhoudsblussers een lange levensduur van zo’n 20 jaar.

Label

Vragen?

Meer informatie over onze producten en diensten? Neem een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op.