Scholen

Brandveiligheid is voor scholen uiteraard van essentieel belang. De leraren zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van de kinderen. En dat is een behoorlijke verantwoordelijkheid. De docenten dienen dan ook snel te kunnen handelen in geval van brand. NEYFIK®denkt graag mee over het waarborgen van de brandveiligheid op school.

De blussers van NEYFIK®

NEYFIK® gunt iedereen een veilige werkomgeving. Daar hoort bij dat iedereen op een veilige manier zijn of haar verantwoordelijkheid kan nemen bij het blussen van een brand. Daarom zijn de blussers die we aanbieden handzaam, licht, betaalbaar en gemakkelijk te bedienen. De sprayblussers maken het mogelijk voor alle medewerkers om een brand snel bij de basis aan te pakken. De composietblussers kunnen bediend worden door de BHV’ers. Zo zijn de leerkrachten zo goed mogelijk voorbereid wanneer er onverhoopt een brand uitbreekt. 

Onze voordelen

Bij Neyfik kan je rekenen op:

Geen zorgen over de brandveiligheid

Geen extra kosten voor keuring en onderhoud

Betaalbaar en binnen handbereik

Praktisch en gebruiksvriendelijk systeem

Service op maat

Bij het waarborgen van de veiligheid op scholen is het belangrijk om niet alleen stil te staan bij brandblussers, maar ook zaken als noodverlichting, AED’s en rookmelders. Wat er nodig is, is afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte en indeling van het gebouw en het aantal leerlingen op een school. NEYFIK® adviseert en ondersteunt in het totale veiligheidspakket en biedt kosteloze controle en kosteloos onderhoud van de NEYFIK brandblussers.

Onze voordelen

  • 10 jaar geen zorgen over de brandveiligheid
  • Geen extra kosten voor keuring en onderhoud
  • Betaalbaar en binnen handbereik
  • Innovatief en maatschappelijk verantwoord
  • Praktisch en gebruiksvriendelijk systeem