Ziekenhuizen

Voor ziekenhuizen gelden veel eisen en regels omtrent (brand)veiligheid. Logisch, want het is essentieel om de veiligheid van patiënt, bezoeker en de medewerkers van het ziekenhuis optimaal te waarborgen. Hoe kan er snel en adequaat gehandeld worden bij een (beginnende) brand? En hoe blijft het ziekenhuis in de toekomst aan de veiligheidseisen voldoen?

Meer veiligheid, minder kosten.

Voor ziekenhuizen adviseren wij een combinatie van composietblussers en de handzame sprayblussers. Het uitgangspunt bij de brandveiligheid is dat de BHV’ers de grote composietblussers gebruiken en dat iedere andere medewerker de spray-brandblusser kan inzetten bij een beginnende brand. Zo is het mogelijk om snel en adequaat te handelen en verklein je de kans op grote schade.

Brandveiligheid in ziekenhuizen is maatwerk. Welke producten nodig zijn op welke plekken is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het ziekenhuis en de indeling van het gebouw. NEYCARE adviseert en ondersteunt in het totale veiligheidspakket: Van brandblussers tot noodverlichting en van rook- en CO2 melders tot AED’s. 

Op facilitair gebied kan het ziekenhuis hiermee dan een flinke kostenbesparing bereiken. Alle brandblussers worden door NEYCARE namelijk 10 jaar kosteloos onderhouden en, waar nodig, gekeurd. Daarnaast is het mogelijk om in deze controle alle overige veiligheidsmiddelen ook mee te nemen. 

Onze voordelen

Bij Neyfik kan je rekenen op:

Geen zorgen over de brandveiligheid

Geen extra kosten voor keuring en onderhoud

Betaalbaar en binnen handbereik

Onze voordelen

  • 10 jaar geen zorgen over de brandveiligheid
  • Geen extra kosten voor keuring en onderhoud
  • Betaalbaar en binnen handbereik
  • Innovatief en maatschappelijk verantwoord
  • Praktisch en gebruiksvriendelijk systeem
Meer informatie

Wij adviseren

Benieuwd welke producten wij aanraden voor het bevorderen van de (brand)veiligheid in ziekenhuizen? Bekijk hieronder onze geadviseerde producten of neem contact met ons op voor advies op maat.