Vrachtwagens

Voor vrachtwagenchauffeurs is het essentieel om goed voorbereid en veilig de weg op te kunnen en zowel de chauffeur als de omgeving te beschermen. Door de vrachtwagen uit te rusten met een goede brandblusser en een EHBO verbanddoos, is de chauffeur optimaal voorbereid op onverwachte of gevaarlijke situaties en kan er snel en adequaat gehandelen worden.

ADR/VLG brandblussers

Bevat de vrachtwagen gevaarlijke stoffen? Dan is het belangrijk om rekening te houden met de ADR/VLG regels. Dit houdt in dat:

  • Er minimaal twee brandblussers aan boord zijn: één cabineblusser en één ladingblusser. 
  • De blussers voldoen aan de brandbaarheidsklassen A (vaste stoffen), B (vloeistoffen) en C (gassen). 
  • De blussers in staat moeten zijn om de volledige lading van de vrachtwagen te blussen. 

Maar, ook wanneer er niet met een gevaarlijke lading gereden wordt, is het zaak om een (cabine)blusser bij de hand te hebben om brandveiligheid te garanderen. Met onze hoogwaardige accessoires voor montage in- of aan de vrachtwagen is het heel eenvoudig om de blussers op de beste plaats voor de chauffeur de monteren. Voor zowel in de cabine als aan de buitenzijde leveren we topkwaliteit montagebeugels of beschermkasten.

Onze voordelen

Bij Neyfik kan je rekenen op:

Geen zorgen over de brandveiligheid

Geen extra kosten voor keuring en onderhoud

Betaalbaar en binnen handbereik

Praktisch en gebruiksvriendelijk systeem

Kwaliteit en onderhoud

Time is money! En dit geldt zeker voor de transportsector. Wanneer je gebruik maakt van onze onderhoudsvrije brandblussers, is er geen externe keuring meer nodig. Het plannen van de controle kan simpel worden uitgevoerd tijdens de normale intervalbeurt voor de vrachtwagen. Hulp nodig? Dan biedt NEYFIK® 10 jaar kosteloos onderhoud en controle. Geen bijkomende kosten meer voor onderhoud en keuring dus!

Wil je de inhoud van de ADR koffer ook altijd up-to-date houden? Met de NEYFIK® App kun je middels de checklist de ADR-koffer helemaal bijhouden en wordt je herinnerd wanneer de materialen met THT-datum aan vervanging toe zijn. Met het scannen van de QR code op de ADR-koffer zie je in één oogopslag de status van alle onderdelen en weet je wat er mist of aangevuld moet worden.

Weten hoe het werkt? ga naar www.neyfik.app 

EHBO verbanddoos in vrachtwagens

Voor algemene, persoonlijke bescherming is ook een EHBO verbanddoos in de vrachtwagen geen overbodige luxe. We bieden compacte verbanddozen die voldoen aan de richtlijnen met hierin alle benodigde zaken zoals snelverband, hechtpleisters en kompressen.

Onze voordelen

  • 10 jaar geen zorgen over de brandveiligheid
  • Geen extra kosten voor keuring en onderhoud
  • Betaalbaar en binnen handbereik
  • Innovatief en maatschappelijk verantwoord
  • Praktisch en gebruiksvriendelijk systeem