Warnblitzer Veiligheidslicht V-16, originele uitvoering

19,95 incl. btw

De enige echte en originele Warnblitzer Veiligheidslicht in Nederland. Rondom schijnend en knipperend gevarenlicht voor de auto, boot, vrachtwagen. Shockproof en waterdicht. Vanaf een kilometer afstand al zichtbaar in het donker. rood/oranje knipperend in 9 verschillende standen. Lithium batterij voor lange levensduur. Magnetisch voor bevestiging op uw voertuig of op het wegdek te leggen. 16 stuks hoogwaardige LED lampenn 360 graden rondom zichtbaar.

Lees verder
Categorie:

Omschrijving

De enige echte en originele Warnblitzer Veiligheidslicht V-16 in Nederland. Met 16 LED’s rondom schijnend, helder rood/oranje knipperlicht met 9 verschillende standen en. Goed zichtbaar in het donker maar ook overdag. Stilstaan op de weg of op de vluchtstrook is gevaarlijk. Het belangrijk om goed zichtbaar te zijn. Vanaf een kilometer afstand wordt de Warnblitzer Veiligheidslicht al opgemerkt door andere weggebruikers.
Magnetisch, dus handig op het dak van de auto te bevestigen. Kan ook op de weg naast of achter het voertuig gelegd.
Deze originele Warnblitzer wordt geleverd met een kwaliteits lithium batterij CR 123 A voor langdurig gebruik. Er is ook een model met oplaadbare accu te verkrijgen.

De Warnblitzer is shockproof (er kan een auto overheen rijden!) en volledig waterdicht. Hij drijft zelfs op het water en kan daarom ook worden gebruikt als veiligheidslicht op uw boot of schip.

Pech onderweg, attenderen bij een ongeval, altijd een betrouwbaar veiligheidslicht in uw voertuig. Europese landen vervangen de gevarendriehoek steeds vaker voor een V-16 veiligheidslicht. In Spanje wordt het zelfs verplicht.

Goedkope immitatie is herkenbaar aan de AAA batterijen. Deze “zweten” vaak na een jaar al en tasten de behuizing aan. Origineel met Lithium batterij. Kwaliteit voor jaren.

Technische gegevens:
* Aan- uitschakelaar
* 9 verschillende standen
* Brand duur 70 uur (bij eenvoudige stand)
* Lithium battery CR 123
* afmeting 10,5 x 3,5 cm (diameterxhoogte)
* gewicht ca 200 gr

Ook verkrijgbaar met oplaadbare accu. In Wit, Groen, Rood, Oranje en Blauw (hulpdiensten)