Zorginstellingen

Brandveiligheid in zorginstellingen zoals verpleeghuizen, verzorgingstehuizen of revalidatiecentra, is een belangrijk onderwerp. Welke prioriteit heeft blussen in verhouding tot ontruimen? Op welke manier wordt de veiligheid van medewerker en cliënt, patiënt of bewoner optimaal gewaarborgd bij een calamiteit?

Spray-schuimblussers bij zorginstellingen

Een zorgmedewerker heeft als primaire taak om het welzijn en de veiligheid van de cliënt, patiënt of bewoner te waarborgen. Wanneer er op een afdeling brand uitbreekt en er is een mogelijkheid om deze snel te blussen, dan is de medewerker gebaat bij een blusmiddel dat instinctief snel in te zetten is. De Spray-schuimblusser wordt in steeds meer zorglocaties toegepast en voorkomt een snelle uitbreiding van de brand. De capaciteit van een NEYFIK® Sprayblusser (750 ml) is in verhouding vrij groot en doordat iedereen een spuitbus kan bedienen, hoeft er niet eerst een BHV’er opgeroepen te worden.

Onze voordelen

Bij Neyfik kan je rekenen op:

Geen zorgen over de brandveiligheid

Geen extra kosten voor keuring en onderhoud

Betaalbaar en binnen handbereik

Veiligheid als service

De sprayblusser in combinatie met de NEYFIK® P50 composietblusser bieden een optimale brandveiligheid. Maar bij het waarborgen van de veiligheid van een zorginstelling komt meer kijken dan enkel brandblussers. Daarom biedt NEYFIK® een full-service oplossing voor alle veiligheidsmiddelen zoals brandblussers, BHV- en EHBO materiaal, rook- en CO-melders, AED en noodverlichting. 

Op facilitair gebied kan de zorginstelling hiermee een flinke kostenbesparing bereiken. Alle NEYFIK® brandblussers worden door NEYFIK®namelijk 10 jaar kosteloos onderhouden en, waar nodig, gekeurd of vervangen. We nemen dan in onze controleronde alle andere veiligheidsmiddelen mee

Onze voordelen

  • 10 jaar geen zorgen over de brandveiligheid
  • Geen extra kosten voor keuring en onderhoud
  • Betaalbaar en binnen handbereik
  • Innovatief en maatschappelijk verantwoord
  • Praktisch en gebruiksvriendelijk systeem
Meer informatie