NEYFIK® Blusdeken 120×180 cm hardcase

24,95 incl. btw

Deze NEYFIK®  120×180 blusdeken cm is geschikt voor de beginnende brand. Denk hierbij aan vlam in de pan, beeldschermbrand of kledingbranden. De blusdeken heeft twee uittrek linten waardoor hij in max. 4 seconden is uitgevouwen. Door de grote afmeting ook geschikt voor personen.

Een Lithium i-on batterij die vlam vat is eenvoudig af te dekken met het blusdeken

 

✔   Vandaag voor 17u besteld, vandaag verzonden naar elk adres
   30 dagen gratis retourneren
   Inclusief 2 ogen om de blusdeken overal op te hangen
✔   Standaard geleverd met 2 handige lussen voor razendsnelle uitvouw
✔   Geschikt voor eenmalig gebruik

Lees verder
Categorie:

Omschrijving

De NEYFIK® Blusdeken 120×180 cm hardcase is een stevige blusdeken in een groot formaat. Eigenlijk is een kleinere deken alleen maar gevaarlijker. Met deze blusdeken dek je comfortabel en snel een beginnende brand af in bijvoorbeeld de keuken met de vlam in de pan. Of juist de prullenbak. Tevens ook geschikt om een brandende Lithium i-on batterij af te dekken. Hierdoor spatten de vlammen niet door de ruimte en kun je veilig wegkomen of de batterij naar buiten brengen.

De NEYFIk® blusdeken 120×180 cm is verpakt in een stevige hardcase, een hard kunststof box die je eenvoudig op kunt hangen.

Ook voor werkplaats, garage of kantoor zeer geschikt. Het blusdeken heeft 2 handgrepen en door de grootte van het deken kun je ook personen inwikkelen die vlam hebben gevat door brandende kleding

 

Specificaties

Kleuren

Rood / Wit

Gewicht

1110 gram

Afmetingen

180×120 cm

Materiaal

Glasfibervezel

Toon alle specificaties Toon minder specificaties