NEYFIK® i-box Oogspoelmiddel

80,00 incl. btw

Oogspoelbox met 2x oogspoelmiddel: 500 ml en 1000 ml incl. gebruikskaart en spiegel. Stofdicht, handzaam en afneembaar om snel mee te nemen naar een calamiteit. BHV kwaliteit.

Lees verder
Categorie:

Omschrijving

NEYFIK® i-box oogspoelmiddel is een stofdichte koffer waarin de oogspoelflessen schoon en stofdicht kunnen worden bewaard. Met de oogspoel i-box is er een veilige oplossing om bij een calamiteit snel een schone oogspoel fles te kunnen grijpen. De inhoud kan variëren van pH neutraal tot NaCl 9% vloeistof in verschillende afmetingen. Een handige kaart met de gebruiksaanwijzing leert je wanneer welk middel te gebruiken. Met de NEYFIK® controle App zorg je tevens voor een up to date registratie van verloopdatum of, wanneer het middel gebruikt is, voor snelle vervanging.

GROEN: Oplossing: 0,9% Sodium Chloride; komt overeen met het natuurlijke zoutgehalte van het oog

Voorzien van duo oogschaal voor het spoelen van beide ogen tegelijk

Voldoet aan de DIN12930 norm

Toepassing Voor het spoelen van vuildeeltjes uit de ogen

Inhoud 1000 ml

Spoeltijd ca 5 minuten

BLAUW

Voorzien van oogschaal voor het spoelen van 2 ogen tegelijkertijd

Oogdouche pH Neutraal 1000 ml, voor het spoelen van zure en base stoffen uit de ogen.

Een effectief spoelmiddel in het geval van vervuiling van het oog met chemische stoffen. Het is een kleine oogspoelfles, in een handzaam formaat. De oogspoelfles bevat een 4,9% steriele fosfaatoplossing, voor neutralisatie van zuren en alcaliën. De oogspoelfles is voorzien van ergonomisch gevormde oogschaal en stofkap.

Je hebt maar 1 paar ogen en daar ben je zuinig op, geen compromis op veiligheid.