NEYFIK® P50 S2 Schuimblusser 2 liter Composiet

99,00 incl. btw

De NEYFIK® P50 S2 Composiet Schuimblusser 2 liter is een lichtgewicht schuimblusser. Gemaakt van een sterke Aramide vezel (Kevlar) De P50 S2 is geheel in composiet uitgevoerd en daardoor niet meer gevoelig voor corrosie. Zowel van binnen als van buiten roest deze blusser niet meer. De NEYFIK® P50 S2 heeft 10 jaar volledige garantie en daardoor bent u verzekerd van een geheel kosteloos gebruik gedurende deze periode.

Lees verder
Categorieën: ,

Omschrijving

De NEYFIK® P50 S2 Composiet Schuimblusser 2 liter is een lichtgewicht schuimblusser. Gemaakt van een sterke Aramide vezel (Kevlar) De P50 S2 is geheel in composiet uitgevoerd en daardoor niet meer gevoelig voor corrosie. Zowel van binnen als van buiten roest deze blusser niet meer. De NEYFIK® P50 S2 heeft 10 jaar volledige garantie en daardoor bent u verzekerd van een geheel kosteloos gebruik gedurende deze periode. De Composiet blusser kunt u in eigen beheer jaarlijks keuren, waardoor er geen externe bedrijven meer ingeschakeld hoeven te worden, door gebruik te maken van de NEYFIK® App
Wanneer u de keuring uitbesteed aan NEYFIK® dan wordt dit geheel kosteloos ieder jaar voor u gedaan. Uiteraard worden daarvoor met u afspraken gemaakt.
De P50 S2 voldoet aan alle certificaten in Europa en kan ook worden ingezet voor Marine en Off-shore doeleinden.
De hoogste bluscapaciteit in zijn klasse, dit noemen we Blusrating, is belangrijk voor hoeveel deze 2 liter kan blussen. Maar liefst 13A (vaste stoffen) en 55B, dat is 55 liter brandbare vloeistof. Deze krachtpatser is bijvoorbeeld geschikt voor Bedrijfswagens, Boten, Bouwketen etc.
De NEYFIK P50 S2 garandeert de laagste prijs per jaar voor de beste brandblusser die leverbaar is in dit segment.
Door alle voordelen wordt er een 50% milieubesparing gerealiseerd en 50% minder CO2 uitstoot.

10 jaar garantie
dubbele manometer
geen kosten meer voor onderhoud en keuring

Gratis keuring met NEYFIK® App