Aanbieding!

Sprayblusser Neyfik Universeel met wandhouder

37,50 incl. btw

Wanneer ergens in huis brand uitbreekt wil je geen kostbare tijd verliezen met het zoeken naar een blusmiddel. Met de Neyfik® wandhouder monteer je de compacte spray-blusser op een vaste plaats zodat je snel kunt ingrijpen. We adviseren de keuken, bijkeuken of meterkast als goede plek om een brandblusser te plaatsen. Een 2e blusser op de verdieping is geen overbodige luxe. Verlies geen kostbare seconden, klik de blusser gemakkelijk en snel uit de houder en je bent meteen klaar om in te grijpen. Dop er af en de spray-knop indrukken. Binnen seconden is  de beginnende brand onder controle. Geschikt voor hout, papier, textiel, olie, benzine, frituurvet en -olie.

Neyfik Universele Sprayblusser is in combinatie met een Neyfik wandhouder extra voordelig geprijsd. Profiteer nu van het combinatievoordeel!

Lees verder
Categorieën: ,

Omschrijving

Wanneer ergens brand uitbreekt verspil je vaak belangrijke seconden door het zoeken naar een blusmiddel. Een sprayblusser met wandhouder maakt de ideale combinatie. De design wandhouder kan gemakkelijk aan de muur of in een kast worden geschroefd of met dubbelzijdig tape worden bevestigd. De compacte sprayblusser klikt eenvoudig in de houder en blijft stevig op z’n plaats.  Doordat de blusser altijd op dezelfde plaats hangt, weet je bij een calamiteit ook meteen waar je moet zijn.

Makkelijke Brandblusser

Je klikt de blusser uit de houder en met een draai aan de dop ben je klaar om in te grijpen en het vuur te blussen. Een druk op de spray-knop en binnen seconden kun je het vuur onder controle hebben. Neyfik® adviseert de Universele sprayblusser in de keuken, de bijkeuken of de meterkast te monteren. Een 2e blusser op de verdieping is geen overbodige luxe. In de keuken of de bijkeuken wordt veel gewerkt met keukenapparaten. Er wordt gekookt en gebakken en gefrituurd.

Kwaliteits Sprayblussers  Made in Holland

Neyfik  produceert de sprayblusser zelf. Made in Holland, daar zijn we trots op. Hoogwaardige kwaliteit en de hoogste normering in Europa. Bijna alle concurrenten komen uit andere landen en hebben een verouderde test gedaan, jaren geleden. Goedkoper, maar kiest u voor het geld of betrouwbare veiligheid..?

De Universele blusser is geschikt voor vaste stoffen (hout, papier, textiel, kunststof) vloeibare stoffen (olie, benzine, diesel) en ook geschikt voor maar liefst het blussen van 5 liter brandend frituurvet /-olie. De veilige keukenhulp is eigenlijk een must-have in jouw keuken. Veiligheid voor jezelf en je gezin is het belangrijkste in het dagelijks leven. Neyfik® maakt het ook nog leuker door de korting op de blusser gecombineerd met de wandhouder.

Met een sprayblusser in de keuken, in de meterkast en op de verdieping waar de slaapvertrekken zijn, ben je er zeker van dat je binnen enkele seconden in kunt grijpen als dat nodig is. Wel zo’n veilig gevoel.

 

Specificaties

inhoud-netto

750ml

gebruikstemperatuur

Tussen -5°C en +60°C

Toon alle specificaties Toon minder specificaties