Aanbieding!

Neyfik® Sprayblusserset Universeel+Auto-Boot-Camper 2x 750ml

65,00

De Neyfik Sprayblusserset 2x 750ml bevat: 1x universele sprayblusser & 1x auto/boot/camper sprayblusser. Beide blussers hebben een gebruiksinhoud van 750ml. Gebruik de sprayblussers universeel voor hout, papier, kunststof, gordijnen en zelfs frituurolie. De auto/boot/camper is ideaal voor gebruik in een voertuig of bijvoorbeeld werkplaats.

✔   Vandaag voor 17u besteld, vandaag verzonden naar elk adres
   30 dagen gratis retourneren
   4 jaar keuringsvrij en onderhoudsvrij op deze Brandblussers
✔   Vorstbestendig tot -15 graden
✔   Blust: hout, papier, textiel, kunststof, (frituur) olie en vetten, benzine en diesel

Lees verder
Categorieën: ,

Omschrijving

Deze NEYFIK® Sprayblusser Combi  maakt het u wel heel gemakkelijk. De sprayblusser Universeel voor in de keuken, de bijkeuken of meterkast en de Sprayblusser Auto/Boot/Camper voor in uw voertuig of bijvoorbeeld de garage, schuur of werkplaats. De combinatie bestaat uit de nieuwste 2023 blussers die altijd 4 jaar houdbaar zijn, en 4 jaar goedgekeurd. U heeft dus voor 4 jaar de zekerheid van een goede brandblusser op de plaats die u wenst. Neyfik geeft u ook gedurende de 4 jaren volledige garantie.

Neyfik adviseert om op elke verdieping van de woning een sprayblusser te plaatsen. Denk hierbij aan de slaapkamer, overloop, kinderkamer en hobbyruimte op zolder.