Aanbieding!

Neyfik® Sprayblusser 750ml + Universele Houder & ST620 Rookmelder

59,90

Combideal! Neyfik brandblusser, rookmelder én wandhouder. Deze compacte spray-blusser is ideaal voor kleinere ruimtes zoals studentenkamers of kantoorunits. Gebruik de code STUDENTEN2018 voor een gratis NEYFIK® Rookmelder testspray.

✔   Vandaag voor 17u besteld, vandaag verzonden naar elk adres
   30 dagen gratis retourneren
   5 jaar keuringsvrij en onderhoudsvrij op deze Brandblusser
✔   Gratis rookmelder en wandhouder
✔   Blust: hout, papier, textiel, kunststof en brandbare vloeistoffen

Lees verder

Omschrijving

De NEYFIK® Spray-blusser Universeel gecombineerd met de ST-620 Rookmelder is de ideale brandblusser voor studenten. De NEYFIK® Universeel is geschikt voor het blussen van bijna alle materialen en ook nog frituurvet of -olie. In de studentenkeuken of gewoon naast je buro, altijd de compacte Spray-schuim-blusser bij de hand.  Het branden van een kaars, of het opladen van je telefoon of i-pad? Een extra verlengsnoer voor je nachtlampje? Allemaal mogelijkheden voor het ontstaan van brand. Zorg ervoor dat je een compacte en snel werkende blusser paraat hebt.

En gaat het mis als je slaapt of als je weg bent? De optische rookmelder geeft een hard signaal zodat je snel wakker wordt  en ook al je huisgenoten!  Deze rookmelder heeft een garantie van 10 jaar met een gesealde batterij. Dus geen irritant gepiep meer na een jaar. Zeker weten dat de rookmelder het doet voor een lange periode.

Met deze  SPECIALE ACTIE  voor studenten geven we ook nog eens gratis de NEYFIK® Rookmelder testspray weg. Simpel testen van de rookmelders in het gebouw door even te sprayen. 10 seconden later weet je of de rookmelder nog goed is. Je test nl. de sensor op juiste werking. Ouderdom, stof en vet zijn de vijanden van een rookmelder. Je denkt dat hij nog werkt. Je kunt de testknop gebruiken om te testen maar dan weet je alleen of de batterij nog werkt. Veiliger is het om zeker te weten of de sensor nog goed werkt. Het kan het verschil maken tussen leven en dood. Je kunt maar een paar minuten overleven in rook. Dus hoe sneller je gewaarschuwd wordt, hoe meer kans op overleving. Van jou maar ook van je huisgenoten en buren.

Met een gratis NEYFIK® Pictogram om aan te duiden waar de brandblusser zich bevindt.

Gratis Rookmelder Testspray en Pictogram: Kortingscode STUDENT2018

 

 

Specificaties

Model

NEYFIK® NSBA210

inhoud-netto

750ml

Rijkstypekleur

2512/01

Rating

5A / 21B / 5F

Blusmiddel

Filmvormendschuim PM ABF

gebruikstemperatuur

-5°C – +60°C

Drijfgas

Stikstof

Druk

Ca. 10 bar @ +20°C

Keuring

MPA Dresden, EN3-7

Certificaten

Kiwa/NCP

diameter-bus

74 mm

hoogte-bus

284mm

spuittijd

ca. 30 seconden

Spuitafstand

ca. 3.5 meter

Gewicht

ca. 950 gr

Toon alle specificaties Toon minder specificaties