Aanbieding!

Neyfik® Brandblusser Auto, Boot, Camper 750ml (Incl. Voertuighouder)

40,00 incl. btw

De NEYFIK® Brandblusser Auto-Boot-Camper Schuimblusser 750ml is de ideale brandblusser voor onderweg. Deze sprayblusser past perfect in uw auto, boot of camper. Deze spray-schuim-blusser wordt standaard geleverd inclusief universele voertuighouder. Deze blusser heeft een spuittijd van ca. 30 seconden en een worplengte van ca. 3.5 meter. Het temperatuurbereik voor deze blusser is vastgesteld op: -15°C – +60°C.

Geschikt voor alle voertuigen Auto-Boot-Camper

Voorraad: Op voorraad

✔   Vandaag voor 17u besteld, vandaag verzonden naar elk adres
   30 dagen gratis retourneren
   5 jaar keuringsvrij en onderhoudsvrij op deze Brandblusser
✔   Vorstbestendig tot -15 graden
✔   Blust: benzine, diesel, hout, papier, kunststoffen en textiel

Lees verder

Omschrijving

Wanneer u kiest voor de Spray-brandblusser Neyfik®, dan is het goed om te weten dat in de Auto, Boot, Camper een voertuighouder extra veiligheid biedt. De brandblusser wordt bevestigd in de speciale voertuighouder waardoor de blusser stevig op z’n plaats blijft. Zelfs met een ongeluk of botsing houdt de voertuighouder de blusser vast. Zo weet u dat u in geval van nood altijd de blusser kunt vinden op de vast plaats.

Ook voor de Camper of Caravan en Boot is het handig als de spray-brandblusser vast zit. Dit voorkomt het rollen of zoekraken van de blusser. Op het moment dat er brand is kunt u binnen seconden de blusser grijpen en beginnen met blussen.

Veiligheid voorop! Zeker onderweg of tijdens uw vakantie.