Ik ben toch niet gek!

Deze uitspraak kent u vast nog wel. Mediamarkt gebruikte de slogan om u ervan te overtuigen niet meer te laten betalen dan nodig is.

Toch doet u het. U betaalt te veel. En dat wil toch niemand?

Neem brandveiligheid. Meer specifiek: het onderhoud van brandblussers. Grote kans dat er binnenkort een factuur op de mat valt van een bedrijf als Ajax, Chubb of Smeba, met een pittig bedrag voor keuring en onderhoud van uw brandblussers.

En u betaalt. Met tegenzin … maar u denkt dat het niet anders kan.

Goed nieuws: het kan wél anders!

Neyfik levert de brandblussers die u nodig heeft en u betaalt nooit meer voor onderhoud. Zo simpel is het. De Neyfik composiet blussers, zowel poeder als schuim, leveren wij met 10 jaar volledige garantie. De jaarlijkse controle doet u zelf,  uw KAM medewerker of BHV’er. Dit uiteraard volgens de NEN 2559 norm.
controle-sticker

Hoe is dit mogelijk?

De Neyfik  composiet blusser bestaat helemaal uit kunststof. De blusser is gemaakt van de supersterke aramidevezel Kevlar. Er kan dus van binnen én van buiten geen corrosie optreden. Het beslag is van duurzaam messing en roestvast staal. Neyfik werkt met twee onafhankelijke manometers en daarom weten we zeker dat de drukmeting altijd betrouwbaar is.

Niet voor niets geven we dan ook 10 jaar volledige garantie op deze blussers. Wilt u toch het onderhoud en de controle van deze blussers uitbesteden aan Neyfik? Prima. We brengen u daarvoor geen kosten in rekening. Niets? Klopt. Géén onderhoudskosten met het Neyfik Care+ pakket.

Waarom zou u betalen voor controle aan een blusser die we zelf 10 jaar lang garanderen?
Maak nu kennis met Neyfik, op onze website vindt u alle informatie over deze unieke service. U betaalt toch ook liever niet te veel?

NEFYK NEN 2559 controle schema.