NEYFIK® vs. UBER, AIRBNB en AMAZON

Is een vergelijking tussen NEYFIK®/NEYCARE® en de genoemde grootmachten van de nieuwe wereld een reële? Dat gaat toch aan alle kanten mank zou je denken? Toch is er een grote overeenkomst te ontdekken in hoe deze bedrijven hun markten benaderen en hoe NEYFIK® zich positioneert.

Bij  veel traditionele bedrijven en de mensen die daar werkzaam zijn, is er weerstand tegen een nieuwe toetreder die de markt compleet anders benadert. Neem eens Airbnb. Zij worden weggezet als bedrijf dat de hotelbranche om zeep helpt. Maar wat doen ze echt? Ze vullen een behoefte in die de traditionele aanbieders niet kunnen of willen vervullen. Ze bieden meer plaatsen aan voor overnachting, tegen een eerlijke vergoeding die in verhouding staat met de geleverde dienst. Deze nieuwe manier van denken en opereren wordt niet op prijs gesteld door de ‘oude wereld’.

Hetzelfde kun je zeggen over Amazon. De killer van de retailer in de winkelstraat volgens velen. Ook Amazon speelt in op een behoefte die leeft onder consumenten. Meer keuze, betere service en retour zonder gedoe. Dat lieten veel retailers liggen.

Nieuwe heren, nieuwe wetten

Toen NEYFIK® op de markt kwam met een eigen spray-brandblusser werd meteen gezegd dat dit niet kon en dat de overheid dit niet zou toestaan. Een brandblusser volledig keuringsvrij: dat kon niet waar zijn! Nu is deze spray-schuim-blusser een vaste waarde voor veel grote bedrijven en instellingen. De groei is er nog lang niet uit. Ook overheidsinstellingen zien de voordelen en de kostenbesparing en stappen over. We gingen door en brachten de Composiet brandblusser op de markt. Een blustoestel waarmee je 10 jaar lang geen onderhoudskosten en keuringskosten meer hebt. Een fantastisch product dat ook nog eens 50% minder het milieu belast in vergelijking met de stalen blusser.

De traditionele bedrijven die leven van keuringen en onderhoud van brandblussers schreeuwen moord en brand. Onderhoudsvrij? Dat kan niet en mag niet volgens de wet of de NEN. Er wordt van alles geroepen, vaak alleen maar op basis van angst en onwetendheid. NEYFIK® pleegt broodroof, het is niet eerlijk… Herken je de vergelijking nu met Uber, Airbnb en Amazon?

Klaar met keuringskosten

Met NEYCARE® willen we definitief de markt veranderen. In combinatie met de NEYFIK® Composiet blusser gaan we 10 jaar lang, zonder enige kosten, deze blusser voor je controleren. Je leest het goed: 10 jaar lang gratis controle van de Composiet brandblussers. Je koopt dus nieuwe blussers en je weet dat je geen verrassingen meer hebt op het gebied van onderhoud en keuringen gedurende 10 jaar. Een enorme kostenbesparing. Omdat we snappen dat een bedrijf niet meteen volledig overstapt op Composiet, vervangen we in overleg de blussers in termijnen. We onderhouden en keuren dan jouw bestaande blussers en brandslanghaspels en in samenspraak vervangen we deze gedurende de jaren.

One-stop-shopping

Omdat we er toch zijn, nemen we ook graag de controle van de Brandslanghaspels, BMI, Noodverlichting, BHV/EHBO en AED voor onze rekening. Zo heb je  maar één aanspreekpunt en zijn alle veiligheidsmiddelen in vertrouwde handen. En de factuur open je voortaan met een grote glimlach. Als klap op de vuurpijl is het mogelijk alle verschillende middelen te registreren in een online tool. Speciaal ontwikkeld voor NEYCARE®. Met speels gemak kun je in één scherm de status zien van bijv. alle brandblussers. Is er ergens een controle nodig of vervanging? Per e-mail ontvangt de verantwoordelijke een reminder zodat er actie kan worden ondernomen. Op deze manier ben je verzekerd van de juiste borging.

NEYCARE® : Onze zorg voor jouw veiligheid.

 

Meer info, afspraak of offerte: www.neycare.com