Neyfik® Rookmelder Testspray 100ml

13,95 incl. btw

De Neyfik rookmelder testspray maakt het mogelijk om uw rookmelder te testen om zo te zien of de batterijen nog niet leeg zijn. Met 1 spraybus kunt u meer dan 100 tests uitvoeren. Houdt hierbij de spray ongeveer 25 tot 30 centimeter van de melder voor een perfecte test.

 

✔    Vandaag voor 17u besteld, vandaag verzonden naar elk adres
    30 dagen gratis retourneren
✔    Test nu op een Professionele wijze uw rookmelder
✔    +100 tests  met 1 rookmelder testspray
✔    Gschikt voor foto electrische rookmelders

Lees verder
Artikelnummer: 8718868996022 Categorie:

Omschrijving

De Neyfik® Rookmelder Test Spray is de meest effectieve manier om al uw rookmelders in huis te testen. Met een simpele druk op de knop van de spuitbus kunt u de sensor van uw rookmelder testen! De spray werkt binnen seconden en als de rookmelder af gaat weet u dat de sensor in orde is en de batterij nog werkt. Gaat de melder niet af, vervang dan de batterij en probeer het opnieuw. Werkt de melder dan nog niet vervang dan de melder voor een nieuwe. Neyfik adviseert de rookmelder test elke maand uit te voeren. Voor uw eigen veiligheid!

Met 1 busje test spray kunt u meer dan 100 keer een test uitvoeren. Het testen van de rookmelders op juiste werking geeft u de zekerheid voor een veilige leef- en woonomgeving.

Moet ik mijn rookmelder testen?

Rook is in de meeste gevallen de grootste doodsoorzaak  bij brand. De giftige gassen worden ingeademd en zorgen voor bewusteloosheid. Vooral tijdens de slaap word je verrast. Wanneer je slaapt ruik je niets. Geluid daarentegen maakt je wakker. Daarom geven de rookmelders ook een hard geluid. Maar de sensor moet wel 100% goed werken! Om de rook snel te detecteren is een schone, goedwerkende sensor vereist. Test daarom je  rookmelders met met de Neyfik Testspray. Zo weet je binnen seconden of je een veilige rookmelder hebt. Laat je niet verrassen!

Rookmelder Test Spray , voor je eigen veiligheid!

Professioneel rookmelders testen

Bedrijven en instellingen maken ook gebruik van testgas om de rookmelders te testen. Hetzelfde testgas gebruikt NEYFIK® ook voor de rookmelder testspray. Het is belangrijk om in gebouwen de rookmelders te testen. In uw woonhuis is het nog van groter belang omdat wanneer je slaapt, je wel gewekt wilt worden bij brand.

Specificaties

Inhoud

100ml

Product lengte

6cm

Product breedte

6cm

Product hoogte

15cm

Geschikt voor brandklasse

A

Spuitbereik

25-30cm

Spuitduur

ca 5sec

Vorstbestendig

Nee

Toon alle specificaties Toon minder specificaties