Neyfik® Brandblusserbox 6-9 ltr/kg

84,00 incl. btw

Deze Neyfix kunststof brandblusserbox 6-9 ltr/kg is de ideale bescherming voor je composiet brandblusser tot 6-9 ltr/kg. De kuntstof box wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Geschikt voor o.a. buitenlocaties als tankstations en dieseltanks of transport.

✔   Vandaag voor 17u besteld, vandaag verzonden naar elk adres
   30 dagen gratis retourneren
   Sluitband meegeleverd
✔   Geleverd Inclusief bevestigingsmateriaal
✔   Beveiligd je blusser tegen: weersomstandigheden, vloeistoffen of diefstal

Lees verder
Categorie:

Omschrijving

De NEYFIK® Brandblusserbox (Rimbox) 6-9 ltr/kg van producent Daken is van hoge kwaliteit. Zowel voor de 6 kg brandblusser als 9 kg en 12 kg. Ook geschikt voor een 5 kg. CO2 brandblusser. De ideale beschermbox voor uw brandblusser. Beschermt de brandblusser tegen alle invloeden van buitenaf. Agressieve vloeistoffen, regen en andere weersomstandigheden hebben geen invloed op de staat van de brandblusser. Deze box kan worden afgesloten zodat de blusser niet wordt gebruikt door onbevoegden of zelfs gestolen.

De Brandblusserbox is geschikt voor alle brandblussers en Composiet brandblussers van 6 en 9 ltr/kg.

Ook de 12kg ADR blusser is geschikt voor deze beschermkast. De kast is geschikt voor montage op vrachtwagens en truck’s. De Brandblusserbox is vloeistofdicht en heeft een ronde vormgeving zodat deze op eigenlijk alle truck’s past.

Brandblusser transport