Warnblitzer Veiligheidslicht V-16, oplaadbare Accu originele uitvoering

29,95 incl. btw

De enige echte en originele Warnblitzer Veiligheidslicht in Nederland. Rondom schijnend en knipperend gevarenlicht voor de auto, boot, vrachtwagen. Shockproof en waterdicht. Vanaf een kilometer afstand al zichtbaar in het donker. rood/oranje knipperend in 9 verschillende standen. Lithium Oplaadbare accu voor lange levensduur en snel op te laden. Magnetisch voor bevestiging op uw voertuig of op het wegdek te leggen. 16 stuks hoogwaardige LED lampen 360 graden rondom zichtbaar.

Lees verder
Categorie:

Omschrijving

De enige echte en originele Warnblitzer Veiligheidslicht V-16  in Nederland. Met 16 LED’s rondom schijnend, helder rood/oranje knipperlicht met 9 verschillende standen en. Goed zichtbaar in het donker maar ook overdag. Stilstaan op de weg of op de vluchtstrook is gevaarlijk. Het belangrijk om goed zichtbaar te zijn. Vanaf een kilometer afstand wordt de Warnblitzer Veiligheidslicht al opgemerkt door andere weggebruikers.
Magnetisch, dus handig op het dak van de auto te bevestigen of op andere metalen voorwerpen.  Kan ook op de weg naast of achter het voertuig gelegd. In Europa wordt de gevarendriehoek langzaam vervangen door een V-16 veiligehidslicht. In Spanje wordt het verpicht gesteld.
Deze originele Warnblitzer wordt geleverd met een kwaliteits lithium Accu  voor langdurig en herhaaldelijk gebruik.  Het opladen is simpel door contact te maken met de speciale lader. Wordt geleverd met zowel 220V als 12V lader voor onderweg of op de boot.

De Warnblitzer is shockproof (er kan een auto overheen rijden!) en volledig waterdicht. Hij drijft zelfs op het water en kan daarom ook worden gebruikt als veiligheidslicht op uw boot of schip.

Deze accu variant wordt vaak professioneel gebruikt.

  • Bouwwerkzaaamheden
  • Transport
  • Drone landingsplaats
  • Schepen
  • Rijkswaterstaat

Pech onderweg, attenderen bij een ongeval, bouwlocaties, wegversperring, laadklep attentie etc, altijd een betrouwbaar veiligheidslicht in uw voertuig en na gebruik weer snel op te laden.

Goedkope immitatie is herkenbaar aan de AAA batterijen. Deze “zweten” vaak na een jaar al en tasten de behuizing aan. NEYFIK® levert het origineel met Lithium accu. Kwaliteit voor jaren.

Technische gegevens:
* Aan- uitschakelaar
* 9 verschillende standen
* Brand duur 70 uur (bij eenvoudige stand)
* Oplaadbare Litium accu, contactlader
* afmeting 10,5 x 3,5 cm (diameterxhoogte)
* gewicht ca 200 gr

Ook verkrijgbaar in Wit, Groen,  en Blauw (hulpdiensten)