NEYFIK® Universele Sprayblusser 750ml

34,95 incl. btw

De Neyfik Sprayblusser 750ml is de ideale brandblusser voor branden in de categorie A,B,F. De handzame blusser is licht in gebruik en veilig en millieuvriendelijk. De universele blusser beschikt over het Kiwa/NCP certificaat en heeft een MPA Dresden, EN-3-7 keuring. Dat maakt deze blusser zeer geschikt voor kantoorruimtes, woningen, kantines en zorginstellingen.

Nieuwste EN normering voor etikettering brandblussers. Als enige in Europa!

Kies voor gecertificeerde veiligheid, kies voor NEYFIK®

 

✔   Vandaag voor 17u besteld, vandaag verzonden naar elk adres
   30 dagen gratis retourneren
   5 jaar keuringsvrij en onderhoudsvrij op deze Sprayblusser
✔   Nagenoeg geen gevolgschade
✔   Blust: hout, papier, textiel, kunststof, brandbare vloeistoffen en olie/frituurvet

Lees verder
Artikelnummer: 871886899008 Categorieën: , ,

Omschrijving

De NEYFIK®  Universeel Brandblusser – blusser huis tuin en keuken is een compacte brandblusser waarmee u elke beginnende brand in kamer en keuken snel onder controle krijgt. Eenvoudig de dop verwijderen en op de spray knop drukken. Hout, papier, textiel, benzine, terpentine en zelfs frituurvet en -olie blust u met deze compacte spuitbus. Snel en gemakkelijk te bedienen door jong en oud. Een brand in huis of keukenbrand kan zomaar gebeuren en het is dan zaak dat je snel en effectief kunt blussen. Hang een blusser in de  keuken maar ook op de verdieping of overloop. Een brandblusser in de meterkast is ook erg belangrijk. De Universeel brandblusser kan tot 1000V blussen.

Het nieuwe 2023 etiket voldoet aan de nieuwe EN normering. De crème kleur geeft aan dat deze blusser geschikt is voor Vetbranden of F-branden.

NEYFIK® Universeel Brandblusser wordt voor 100% geproduceerd in Nederland en is daarmee behalen we een CO2 reductie. Veel van de goedkopere blussers op de markt hebben een etiket uit het buitenland of zijn overgeplakt met een Nederlands etiket. Let op want deze zijn vaak niet eens gecertificeerd als brandblusser. Kies voor een gerenommeerd product voor uw eigen veiligheid.

Lange garantie

De spray-blussers van NEYFIK® zijn 4 tot 5 jaar* houdbaar en NEYFIK® geeft 4 tot 5 jaar garantie. Met deze blusser heeft u de beste prijs / kwaliteit verhouding van alle spray-blussers in Nederland. De lange spuit-duur is een bijzonder kenmerk.  Tevens heeft de NEYFIK® Universeel met 750 ml de grootste inhoud. In veel gevallen 25% meer dan goedkoper aandoende blussers. Blustijd: Een 2 kg. poeder blusser blust 5-8 seconden en een 2 liter schuim blusser 12-15 seconden. Met de NEYFIK® spray-blusser kunt u maar liefst 30-34 seconden continu blussen. En met de mogelijkheid om interval te blussen verlengt u de blustijd tot wel 2 minuten.

Deze Schuimblusser is je beste hulp bij een beginnende brand. Snel, Compact en zonder moeite het vuur onder controle

 

Specificaties

Model

NEYFIK® NSBA210

Rijkstypekeur

2512/01

Rating

5A / 21B / 5F

Blusmiddel

Filmvormendschuim PM ABF

Temperatuurbereik

-5°C – +60°C

Drijfgas

Stikstof

Druk

Ca. 10 bar @ +20°C

Keuring

MPA Dresden, EN3-7

Certificaten

Kiwa/NCP

Diameter

74 mm

Hoogte

284 mm

Spuittijd

Ca. 30 seconden

Spuitafstand

Ca. 3,5 meter

Inhoud

750 ml

Gewicht

Ca. 950 gr

Toon alle specificaties Toon minder specificaties