Aanbieding!

Neyfik® Universele Sprayblusser 750ml + Rookmelder Testspray

34,95

Deze NEYFIK®sprayblusser 750ml + rookmelder testspray set bevat een compacte schuimblusser om uw woning brandveilig te maken. De blusser laat nagenoeg geen gevolgschade na en is zeer goed te gebruiken voor het blussen van papier, textiel, kunststof en brandbare vloeistoffen zoals frituurvet. Met de rookmelder testspray controleert u direct of de sensoren van uw rookmelder correct werken. Het testen van de batterij is niet voldoende om de rookmelder 100% te vertrouwen, de sensor die de rook of hitte detecteert kan na verloop vervuild raken door stof of vet. Het echt testen van de rookmelder doe je dus met de NEYFIK® Rookmelder testspray. Een veilig gevoel.

✔   Vandaag voor 17u besteld, vandaag verzonden naar elk adres
   30 dagen gratis retourneren
   5 jaar keuringsvrij en onderhoudsvrij op deze Brandblusser
✔   Vorstbestendig tot -15 graden
✔   Voer +100 tests uit met 1 rookmelder testspray

Lees verder

Omschrijving

GRATIS rookmelder testspray bij NEYFIK® sprayblusser Universeel. De sprayblusser Neyfik Universeel gecombineerd met de rookmelder Test Spray. Een ideale combinatie voor optimale veiligheid in uw woning. Plaats de sprayblusser in de optionele wandhouder, op een handige plaats in de keuken, bijkeuken of meterkast. Neyfik adviseert ook een sprayblusser te plaatsen op elke verdieping van uw woning. Deze nieuwste uitvoering is 4 jaar houdbaar en 4 jaar gekeurd.

Met de rookmelder testspray kunt u heel eenvoudig en snel de werking van uw rookmelder testen. Simpele druk op de knop, 10 seconden wachten en u weet of de sensor van de rookmelder nog werkt. Slaat de rookmelder alarm, dan weet u het zeker. De sensor én de batterij zijn ok.

Wel zo’n veilig idee.